dissabte, 22 de maig del 2010

PRESENTACIÓ D'UNA WEB AMB INTERESSOS EDUCATIUS.

Aquesta és la última entrada en referència a la revisió de juliol de blocs i és aquí on presento una pàgina web d'interès educatiu pels navegants a la xarxa.

La pàgina web que he triat a descriure és http://www.lavacaconnie.com/home.htm Es tracta d'una pàgina web per nens petits basada en la mateixa sèrie de dibuixos "La vaca connie".

En aquesta pàgina web trobem contes, jocs i diferents activitats dirigides a nens petits o a la cooperació entre nens i pares. Trobem jocs educatius i que potencien les habilitats del nen, com per exemple el trobar diferències i semblances entre imatges, o trencaclosques i el joc de les parelles.

Després trobem un sèrie de contes i faules que els nens podem llegir online sense cap dificultat. Tots els contes tenen com a protagonista la mateixa "vaca connie".

Per últim, tenim l'opció "Aprendre amb els pares" en que se l'ofereix als internautes la possibilitat de realitzar tres tipus d'exercicis: Pintar, retallar i enganxar, Reconèixer lletres i números i formar paraules. Es recomana ajudar-se amb els adults perquè és una pàgina web recomanada per als més petits.


M'ha semblat una pàgina web molt útil per a les escoles infantils o els primers cursos de primària. Utilitza un mecanisme molt senzill de navegació, això ajuda a que els nens no tinguin problemes tècnics amb aquesta pàgina i també utilitza exercicis que potencien el interés, com els jocs o les activitats lúdiques però educatives.

També crec que el fet que estigui basada en una sèries de dibuixos fa que els nens els hi agradi més, perquè ja la coneixeran a la "vaca connie" i si els hi agraden els dibuixos no tinc cap mena de dubte que amb aquesta web disfrutarien de valent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada